Joburi Banoase pentru Studenti

Stiu ca jobul la un videochat este privit cu mult scepticism insa, aceste videochaturi ofera locuri de munca la fel de bune si serioase ca orice alta companie, indiferent de profilul ei. Cum videochatul nu inseamna prostitutie, sper ca se face in sfarsit si in Romania diferenta, m-am gandit sa il sugerez ca idee de job pentru tinerii si tinerele care se considera potriviti. Va spun inca de la bun inceput ca cei ce angajeaza si isi fac reclama cu asta nu au nici cea mai vaga intentie sa va pacaleasca sau sa va faca rau pentru ca acest lucru ar insemna sa intre sub atenta supraveghere/sanctionare a politiei si nimeni nu isi doreste asa ceva, mai ales intr-un domeniu delicat precum este videochatul, la noi in tara.

Revenind la conditiile de munca oferite, va pot spune cu certitudine ca veti avea un program lejer incat sa va puteti ocupa si de studii intre timp, bani suficienti incat sa nu le mai cereti parintilor de la o luna la alta si cel mai important poate, contract de munca cu toate avantajele si toti banii trecuti “in acte” cum se spune. Un pont despre un astfel de studio de videochat care angajeaza si are unele dintre cele mai bune conditii de munca, este Laguna Studio unde, daca lasati timiditatea si aplicati pentru un post, veti avea o multime de surprize placute din partea unor patroni tineri, intelegatori si dornici nu numai sa faca bani ci si sa ajute tinerii sa isi castige traiul intr-un mod cat se poate de onorabil.

Pentru cei sau cele ce inca au indoieli in ceea ce priveste activitatea la un studio videochat, ei bine nici la Laguna si nici in alte locuri respectabile, angajatii nu se vand pentru placerea diverselor persoane si nici nu intra in contact direct cu cei ce ii urmaresc online. Videochatul nu presupune decat un show erotic in fata camerei de filmat, fara ca nimeni din cei care va vad, sa aiba acces la dumneavoastra precum nici la datele personale, identitatea fiindu-va protejata. Daca va considerati potriviti pentru un asemenea job eu zic sa nu mai stiati pe ganduri si sa aplicati caci salariile sunt foarte bune si ocazia de a lucra intr-un mediu lejer, placut si tanar aproape unica.

No comments:

Post a Comment